Život je boj, tak bojuj

pondelok, augusta 27, 2018

Lenivosť je jeden z mojich súperov s ktorým denno-denne bojujem a vždy nado mnou víťazí. Verím, že v tom nie som sama :)  A od toho sa bude odvíjať dnešný príspevok.
To, že som nepísala príspevky dlhšiu dobu lebo som bola mnohokrát lenivá je pravda. Aj ja som len človek a život, tak ako aj lenivosť sú pre mňa veľmi ťažkými súpermi. Každý z nás s niečím v živote bojuje, no nezabúdajme, že vždy máme šancu prekonať každého jedného súpera v našom živote. Pretože na to sme tu, aby sme sa neustále prekonávali, čím ľahšie dosiahneme naše ciele. Aby sme neustále objavovali, hľadali a našli samého seba a boli so sebou spokojní...jedine tak budeme šťastní. Každý človek celoživotne bojuje so svojím súperom, nech už je to čokoľvek a verte mi, že nikdy nie je neskoro na to, prekonať ho. Najväčším súperom každého z nás je sám ŽIVOT. Život nie je vždy ľahký, nie je to prechádzka ružovou záhradou, no poskytne ti toľko príležitostí ako sa zdokonaliť, ako zlepšovať samého seba. Ponúka ti šancu ako žiť život podľa tvojich predstáv. Aj keď to tak občas nevyzerá, ver mi, že práve to je jedna zo skúšok, ktorú keď prekonáš, budeš opäť o krok bližšie k svojmu vysnenému životnému cieľu. Život je boj a ty musíš bojovať v každej jednej chvíli, nikdy sa nesmieš vzdávať, pretože to ťa neposunie vpred. Predstav si život ako jedno bojové pole. Na tom bojovom poli je veľa bojovníkov a silných súperov, to sú vlastne všetky naše prekážky, ktoré nám stoja v ceste za úspechom. Ako som už spomínala, jedným z mojich bojovníkov je lenivosť, niekoho bojovníkom je strach, iný zase môže za svojho bojovníka považovať pýchu alebo faloš, čokoľvek s čím denno-denne bojuje. Keď zdoláme všetky prekážky v podobe týchto bojovníkov, budeme omnoho ľahšie kráčať životom, smerujúc za svojimi cieľmi a úspechmi. Všetko sa navzájom ovplyvňuje. Každá akcia má svoju reakciu. Tak isto koľko úsilia do toho vynaložíš, také výsledky ti to prinesie. Takže odteraz, ak budeš v stave núdze a nebudeš sa vedieť pohnúť ďalej, predstav si svoju životnú prekážku ako bojovníka, ktorého je potrebné prekonať aby si bol bližšie k úspechu. A nevzdávaj sa, lebo všetko sa dá zvládnuť, predsa, aj ty si bojovník na bojovom poli. :) A nezabúdaj, nikdy v tom nie si sám. Každý jeden z nás s niečím v živote bojuje. Všetci sme bojovníci, tak bojujme.

Každým jedným príspevkom sa vám snažím pomôcť a dať užitočné rady ako ľahšie prechádzať životom. Neprešla som si určite všetkým, no prešla som si mnohými situáciami, z ktorých vždy čerpám nejakú inšpiráciu a ponaučenie. A to ma posúva vpred. Ešte stále je pre mňa na svete mnoho vecí neobjavených. No som odhodlaná ďalej objavovať významy každej jednej situácie aby som vedela prechádzať životom a vám mohla poradiť, pomôcť. Pretože to vždy bolo a je pre mňa prioritou. Pomáhať druhým.

Info: 

Čokoľvek ťa trápi, píš mi tu na Ask.fm --> klikni 
(je to anonymné, takže sa nemusíš báť, že by ťa niekto súdil.. ja ti skúsim poradiť a pomôcť) 

Alebo kdekoľvek na sociálnej sieti ako je napríklad Instagram --> klikni
(tu nájdeš všetky aktuálne príspevky, fotky z môjho života ale aj informácie ohľadom blogu, tak určite tam hoď follow aby si o nič dôležité neprišiel)

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Zaujímavý prístup s tým upozornením na začiatku :-D Toto som ešte nevidel asi nikde, ale je milé, že myslíš aj na takých sporočitateľov. Možno by potom stálo za uváženie omáčku osekať lebo načo je omáčka, ktorá po jedle ostáva na tanieri? :) Inak je pekné, že si taká motivovaná, mladá a pekná zároveň. Lepšie podmienky mať nemôžeš :) Prajem veľa šťastia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, tiež som uvažovala či to odtiaľ dám preč a nechám tam len to hlavné o čom vlastne je sám článok alebo tam nechám všeko.. Len zo začiatku som ešte ani netušila o čom budem písať a písala som jednoducho čo ma napadlo, čiže až postupne ako som písala som prišla na to, o čom konkrétne to bude :D a potom mi už bolo ĺúto zmazať celú tú časť čo som písala a zároveň som nechcela aby bol článok moc krátky. Nakoniec som tam teda nechala aj tú “omáčku” a predsa len, niekto si môže pochutiť aj na omáčke nie? ;) Snažila som sa vyhovieť obom stranám.. A to upozornenie :D tiež som to nikde nevidela ale predsa o tom to je, treba byť originálny. :)) Každopádne veľmi pekne ďakujem za kompliment a taktiež za názor :) Tebe taktiež prajem veľa šťastia a dúfam, že aj napriek omáčke sa ti článok páčil :))

      Odstrániť

Obľúbené príspevky